MENU

Dit foretrukne autoværksted i Hobro

Hos Vestergaard Biler A/S passer vi på din bil, som var den vores egen. Vi har mange års erfaring på vores autoværksted, og udover de mange års erfaring bliver vores automekanikere og teknikere til stadighed sendt på uddannelse for at lære om det sidste nye inden for faget.

Vi har autoværksted i Hobro, og langt de fleste af vores kunder kommer fra området deromkring, men vi har også mange kunder, der kommer fra Mariager og Hadsund, fordi de hos os finder den gode personlige betjening, typisk til en billigere pris end de får i de større byer. Vi hjælper glædeligt hvem som helst hvor som helst fra. Vi forsøger at arbejde for langvarige kundeforhold, hvor du som kunde er i centrum.

Det er vigtigt, din bil bliver vedligeholdt, også efter garantiperioden er ovre

Enhver bil har brug for regelmæssig pleje og vedligeholdelse for at forblive i topform og overholde færdselsloven. Vi kan klare alt inden for service, reparationer samt skade, som din bil skulle få brug for.

  • Serviceeftersyn
  • Synsklargøring
  • Reparation med originale reservedele
  • Montering af ekstraudstyr
  • Vinterdæk

.. og meget mere!

Autoværksted med fair løsning

Hos Vestergaard Biler A/S har vi et ordsprog der hedder ”tillid, troværdighed og ærlighed frem for alt”. Det er kerneværdier, som vi hver dag sætter højt i samarbejdet med kunden.

Hvis vi fx opdager fejl og defekter i forbindelse med et serviceeftersyn på vores autoværksted, som ikke er indeholdt i serviceplanen og eftersynet, ringer vi dig op med et pristilbud på udbedring. Dette sikrer, at vi udelukkende servicerer og vedligeholder din bil efter dine ønsker.

Specialiseret som autoriseret Ford værksted

Ingen kan være lige gode til at reparere alle bilmærker, og det er netop grunden til, at vi har valgt at specialisere os i vores egne mærker, hvor af Ford er et af de primære. Vi tror på, at et sådant specifikt fokus er vejen frem.

Vi kender Ford modellerne ind og ud, og vi har altid et bredt sortiment af originale reservedele på lager, så nedbrud på bilen kan fikses eller forebygges. Vi tilbyder alt det udstyr, din bil måtte mangle, til en god pris og uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er vores erfaring, at originale reservedele ofte holder væsentligt længere end diverse kopivarer.

Ring for et godt tilbud

Ønsker du kvalificeret rådgivning og vejledning i, hvordan du tjener din bil bedst, eller er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi på Vestergaard Biler A/S autoværkstedet ellers kan hjælpe lige netop dig, er du meget velkommen til at kigge ind eller ringe til os på telefon 98 51 04 00. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på arbejdet for dig.