MENU

Vestergaard Biler A/S har mange års erfaring

 

Vestergaard Biler A/S har udgangspunkt i Hobro med salgsafdeling, værksted og lager. Herfra servicerer vi kunder fra hele Mariager Fjord, Nørager og Arden i nord, Hadsund og Havndal i øst, Hobro og Aalestrup i vest og helt ned til Randers i syd.

Vestergaard Biler har historie helt tilbage til først i 1970´erne og har siden midt firserne været placeret centralt i den sydlige del af Hobro.

 

En ordentlig, ærlig og lokal bilforhandler

Hos Vestergaard Biler lever vi af vores lokalområde, og da der ikke er ubegrænsede potentielle kunder, bliver vi nødt til at sætte en ære i at behandle vores kunder på en ordentlig og ærlig måde, så kunden kommer tilbage og handler med os igen og igen.

Vi arbejder dagligt med den indstilling, at tingene skal gøres ordentligt. Vi er omhyggelige med hver en arbejdsopgave og sørger for, at alt hvad der leveres til kunden er af høj kvalitet. Det er uanset om det omhandler en reparation på vores autoværksted, køb eller salg af ny eller brugt bil eller spørgsmål til vores Peugeot forhandler.

 

Bilforhandler med kunden i fokus

Uanset om du kommer til Vestergaard Biler A/S for at købe ny bil eller brugt bil, for reparation eller service på din nuværende bil, så er vi klar. Vores indstilling er at møde vores kunder i øjenhøjde og yde et personligt, fokuseret arbejde tilpasset den enkeltes ønsker.

Der er ikke den opgave, vi ikke kan klare på vores værksted som er autoriseret værksted for Peugeot, Ford og Suzuki.

Ring på telefon 98 51 04 00 eller kig forbi og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig, så du kan blive godt kørende.

 

En ordentlig, ærlig og lokal bilforhandler

Hos Vestergaard Biler lever vi af vores lokalområde. Vi sætter en ære i at behandle vores kunder på en ordentlig og ærlig måde. Vi er omhyggelige med hver arbejdsopgave og sørger for, at alt hvad der leveres til kunden er af høj kvalitet.
Vi møder vores kunder i øjenhøjde og yder et personligt fokuseret arbejde tilpasset den enkeltes ønsker.

Læs hele artiklen her.