MENU

Nyheder fra Vestergaard Biler A/S

Oplev den nye Peugeot 508 SW hos Vestergaard Biler- Peugeot Mariagerfjord

 

Oplev weekendens Åbent Hus hos Peugeot Mariagerfjord på Thurøvej 2 i Hobro, som bliver en æstetisk oplevelse udover det sædvanlige. For her afholdes Danmarkspremiere på nye 508 SW; den luksuriøse stationcar, der er kendetegnet af gennemført luksus i særklasse og de unikke designelementer fra 5-dørs versionen; vinder af Designprisen 2019. 

Samtidig kan du opleve topversionerne fra det øvrige modelprogram til priser, der sjældent er set skarpere.  

 

Velkommen til Åbent Hus i weekenden d. 7.-8. september fra kl.11-16.

 


Peugeot Mariagerfjord holder åbent hus

Vestergaard Biler – Peugeot Mariagerfjord holder åbent hus i denne weekend.

Det er ingen hemmelighed at der sker prisstigninger på Peugeot biler 1. april grundet ændrede afgifter.

Går du derfor i tanker om at skifte din bil ud med en Peugeot, er det nu du skal kikke forbi og se de mange tilbud på Peugeot biler i Hobro.

Vi har en kampagne avis på gaden som du kan læse her...      De forskellige modeller findes her

Vi står klar til at kikke på din brugte bil og give et godt tilbud på en ny Peugeot. 


Fransk kvalitet sikrer Hobro malerfirma kommer ud til kunderne.

Dagens håndværkere er mere end nogen sinde før på landevejen og dermed afhængig af deres firmabil. Den er rullede kontor, frokoststue, mødelokale og lager i en og samme kassebil.

Hos Vestergaard Biler -  Peugeot Mariagerfjord har man gennem de sidste mange år udviklet et salgs-, service- og support system til håndværkerne i Mariagerfjord området. En af de håndværks virksomheder, der kører i Peugeot erhvervsbiler, er Hobro malerfirma, som over de sidste 25 år er vokset til i dag at være 45 mand, der hver dag leverer kvalitets håndværk indenfor malerfaget.

For Hobro malerfirmas ejer Niels Rasmussen handler det om driftssikkerhed i en travl hverdag, god drifts- og service økonomi og ikke mindst den service som Lars Neldorf og holdet af mekanikere hos Vestergaard Biler - Peugeot Mariagerfjord leverer.

Jeg har efterhånden arbejdet sammen med Lars Neldorf i en del år og han holder os kørende. Hos os i Hobro Malerfirma, sætter vi en ære i at have ordentlige biler til vores folk, og kunderne forventer vi kommer til aftalt tid. - Udtaler Niels Rasmussen og tilføjer at Peugeot bilerne i firmaet kører super godt.

Lars Neldorf er glad for roserne og tilføjer

-Vores mål er at få håndværkerne ud at køre i erhvervsbiler de kan lide at være i. Og så skal en håndværkers kassebil ikke holde på værksted ret længe hos Vestergaard Biler. Det er vores målsætning at være den tak bedre i support end vores gode kollegaer i varevognsbranchen.

Set på landsplan har danske håndværkere travlt som aldrig før, og det skaber behov for en stor mobilitet indenfor fagene. De forskellige bilmærker har for alvor skruet op for kørekomfort og udstyrspakker indenfor erhvervsbiler. Peugeot er ingen undtagelse, her får håndværkeren en firmabil, der sikrer den komfortabel hverdag.


Kom til Åbent Hus hos Vestergaard Biler - Peugeot Mariagerfjord

Vi præsenterer den helt nye 5008 SUV med masser af udstyr, unik design og køreegenskaber er matcher det flotte design skaber samlet en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Lørdag d. 9/9 og søndag d. 10/9, fra kl. 11-16, står vi klar til at give dig en prøvetur i den nye Peugeot 5008.

Hos Vestergaard Biler- Peugeot Mariagerfjord giver i gerne et bud på din brugte bil. Vi kender og følger markedet og har derfor stor viden indenfor brugte biler. Vi kan også hjælpe med finansieringen af din nye bil. Kom ind til os og få en prøvetur i den nye Peugeot 5008 SUV.

Se videoen her: https://youtu.be/STx2YYm7IB


Tilfredse kunder er tilbagevendende kunder

Vestergaard Bilers gode forhold til deres kunder er bygget på tillid, professionalisme og kvalitetsprodukter, de kan stå inde for.

Læs artiklen her


Ny mekaniker hos Vestergaard Biler - Peugeot Mariagerfjord

Rene Røntved Thagaard er startet som mekaniker hos Vestergaard Biler – Peugeot Mariagerfjord. Hans 17 års erfaring og viden indenfor biler, styrker værkstedet i Hobro. De sidste 12 år har Rene repareret alle bilmærker, og det har givet ham en stor viden om hvordan forskellige biler fungerer og skal serviceres og repareres. Rene starter inden længe på Peugeot teknikeruddannelsen, der er en 2-årig specialistuddannelse.

Privat bor han i Rørbæk sammen med kone og børn.

 

 

 

 


Årets bil 2017 kan prøves hos Vestergaard biler Peugeot Mariagerfjord

Fra udnævnelsen først på året og indtil nu har mange bilkøbere været begejstret for årets bil.

Kom forbi og få en prøvetur og oplev en af klassens bedste bud på en rummelig familiebil med masser af udstyr.