MENU

Vi har et bredt sortiment af nye biler

Leder du efter en spritny bil, der kan få din køreglæde helt i top? Så er Vestergaard Biler A/S de rette at gå til. Vi tilbyder et stort udvalg af populære modeller af mærket Peugeot. Vi har valgt at specialisere os i et velkendt og anerkendt bilmærke, for det mener vi er vejen frem. Vi har sat os ind i alle detaljer ved Peugeot modeller og kan dermed videregive den bedst mulige rådgivning og vejledning til vores kunder i, hvordan de får det maksimale ud af deres bilkøb. Vi sætter ærlighed, tillid og troværdighed højt i alle aspekter af vores daglige arbejde.

Du kan følge på vores Facebookside. Her poster vi løbende nyheder om vores nye biler. 

Hvorfor investere i en ny bil?

For dig der ønsker at have den samme bil i mere end 5 år, er et køb at foretrække frem for f.eks. leasing. Det er ofte den mest økonomisk fordelagtige løsning, for jo længere du ejer en ny bil, jo billigere bliver den for dig.

Et køb af en ny bil frem for en brugt bliver ofte en bedre investering i det lange løb, fordi du typisk ikke kommer til at skulle på værksted med den lige så ofte som med en brugt.

Tilhørende det brede sortiment af nye biler har vi selvfølgelig også et bredt sortiment af originalt ekstraudstyr til Peugeot, Ford og Suzuki på lager. Vi har specialiseret os i disse mærker og har erfaret, at det originale udstyr ofte er af bedre kvalitet end kopivarer.

Gør et godt køb hos os

Vi kender det nuværende bilmarked ind og ud og kan hjælpe dig med at navigere rundt i, hvilken bil, der passer bedst til dig og dine personlige behov. Hos Vestergaard Biler A/S foregår handlen ud fra dine præmisser. Vi ved, at et bilkøb kræver grundig overvejelse.

Gør som vores andre glade kunder fra Hobro, Hadsund, Mariager, Arden og omegn og køb din næste nye bil hos os. Har du spørgsmål til, hvad vi tilbyder, er du altid meget velkommen til at besøge os eller at ringe til os på telefon 98 51 04 00.