MENU

Vi tilbyder privatleasing af biler

Går du med tanker om at investere i en ny bil, kan leasing måske være en løsning for dig. Udover køb giver Vestergaard Biler A/S dig muligheden for at privatlease.

Vores kunder i det daglige er især lokale fra rundt om Mariager Fjord, men vi bliver også ofte besøgt af folk fra andre steder i omegnen. Er du mon vores næste kunde?

Overvej om du bør lease eller købe

Privatleasing kan lyde spændende for mange, men det er udvalgte, for hvem det er en fordelagtig måde at have bil, for leasing er noget ganske andet end at eje en bil.

Privatleasing er for de billister, der gerne vil holde bilbudgettet nemt og overskueligt. Der betales nemlig en fast månedlig ydelse igennem hele leasingperioden. Leasing af bil kan også være mere bekymringsfrit på den måde, at du ved leasingaftalens ophør blot afleverer bilen tilbage og ikke skal tænke på værditabet ved videresalg af bilen.

Privatleasing en økonomisk fordelagtig løsning, når du har et ønske om at udskifte din bil hvert andet eller tredje år. Privat leasing er aktuelt for dem der grundet private eller arbejdsmæssige forhold har forandringer i deres liv. Med 13 måneders binding kan du komme af med bilen igen, eller lave en anden billøsning hos Vestergaard Biler - Peugeot Mariagerfjord.

Er leasing noget for dig?

Lyder det som om, at privatleasing sammenlignet med at eje kunne være en mere attraktiv måde for dig at have bil? Eller har du brug for mere info om, hvordan leasing helt konkret foregår, fra vi laver aftalen, til den ophører? Kig da endelig forbi os i Hobro nær Mariager og Hadsund til en snak eller ring til os på telefon 98 51 04 00 og bliv afklaret.

Læs mere om privatleasingaftaler her.