MENU

Erhvervsbiler - Vestergaard Biler Peugeot Mariagerfjord har din næste firmavogn

Vi er leverandør af erhvervsbiler til håndværk, industri, servicefag og transportbranchen.

Vi har et konkurrencedygtigt leasingprogram for erhvervsbiler, med fokus på serviceaftaler og sikker økonomi i leasingaftalen.

Hos Vestergaard Biler Peugeot Mariagerfjord er service af firmabiler på værksted sat i system, så vedligehold og reparationer udføres hurtigt og effektivt.

Køb en Peugeot erhvervsbil og bliv godt kørende. Vestergaard Biler Peugeot Mariagerfjord har mange års erfaring på det danske bilmarked for erhvervsbiler, kassebiler, Leasingbiler til erhverv og firmabiler.

Firmabilen er i dag både kontor, lager og værksted for mange håndværkervirksomheder. Dette gør at Peugeot varebiler er udstyret med alt det, en travl hverdag, kræver af en firmabil. Kom ind til Peugeot Mariagerfjord og oplev det store program indenfor erhvervsbiler, og få en snak om dine behov for transport.

Kontakt klik her

 

LAD VESTERGAARD LEVERE ERHVERVSBILEN  - DET VIL DU IKKE FORTRYDE

Søger du den optimale erhvervsbil, du kan levere varen med, så har Vestergaard Biler A/S i Hobro det, du har brug for.

Med en erhvervsbil fra Vestergaard Biler A/S, får du en miljørigtig firmabil, hvor komfort, sikkerhed og funktionalitet er i højsædet.

Alt service, reparation og vedligeholdelse foretages af vores veluddannede og erfarne medarbejdere på vores værksted på Thurøvej 2 i Hobro.

Peugeot Boxer

Peugeot Boxer er meget mere end et transportmiddel. Modelprogrammet indeholder modeller specielt tilpasset din virksomheds aktiviteter. Den er enkel og let at køre, og indeholder masser af praktisk og effektivt udstyr.
For at sikre et højt kvalitetsniveau har Peugeot Boxer gennemgået 4.000.000 kilometers testkørsel under forskellige forhold for at simulere, hvad der svarer til 3 års brug.
Dørenes holdbarhed er også i top – det er blevet testet ved at smække dørene 500.000 gange.
Da ikke to virksomheder er ens, omfatter Boxer programmet et stort antal modeller med forskellig højde og længde, og et udvalg på 3 BlueHDi-motorer, der sikrer lave driftsomkostninger.
Med en varerumsvolumen på op til 17 m3 (L4H3 versionen) og den største varerumsbredde i klassen - 1870 mm, samt 1422 mm mellem hjulkasserne, er den tilpasset alle erhvervsmæssige aktiviteter.
Med totalvægte fra (3,0 - 3,5 tons) magter Boxer selv de tungeste opgaver.

Læs salgsfolder

Peugeot Partner

Peugeot Partner er skabt til et højt aktivitetsniveau og opfylder de krav, din virksomhed stiller til en varebil.
Den nydesignede front udstråler robusthed, der springer i øjnene med det samme. Den lodrette kølergrill med den centralt placerede Peugeot-løve dominerer kofangeren med stramme linjer og ny hjørnebeskyttelse, der er let at udskifte i tilfælde af ridser og mindre buler. De karakteristiske forlygter med nye konturer giver et markant og moderne look.
Designet er kraftfuldt og markant, men for Peugeot Partner er robusthed ikke kun et spørgsmål om design. I mere end 20 år er Partner blevet testet af både kunderne og Peugeot. Peugeots ingeniører har ladet Partner gennemgå en lang række strenge tests for løbende at forbedre både driftssikkerhed og kvalitet. Efter at have kørt mere end 6 millioner kilometer under de strengeste forhold, lever Partner op til alles forventninger.

Læs salgsfolder

Peugeot Expert

Den nye Peugeot Expert er bygget på en ny platform, som sammen med karrosseriets konstruktion giver mange fordele:

Lavt brændstofforbrug
Experts lave vægt resulterer i det laveste brændstofforbrug og CO2-emission i klassen.

Sikkerhed
Den nye Peugeot Expert er udstyret med en lang række førerassistance-systemer, som fremmer sikker kørsel. Expert Combi har opnået 5 stjerner i EuroNCAP testen.

Praktisk
Den nye Peugeot Expert fås i 3 længder: L1, L2 og L3. Højden på kun 1,90 m gør, at den uden problemer kan køres ind i parkeringshuse. Den nye platform giver mulighed for at integrere sideskydedøre med håndfri betjening og Moduwork sæde.

Komfort Gode køreegenskaber, affjedringskomfort både i tom og lastet stand og stor manøvre- dygtighed er nogle af de faktorer, der øger køreglæden.

Læs salgsfolder

Populær erhvervspakke fra Peugeot – med god grund

Vores Partner, Expert og Boxer modeller fra Peugeot giver dig praktiske, økonomiske og driftssikre varebiler med høj ydeevne og lavt brændstofforbrug, der matcher netop din virksomheds behov. Måske er det også derfor, at Peugeot Expert blev kåret som årets varevogn i 2017.

Peugeot-forsikring

I samarbejde med Gjensidige Forsikring har vi udarbejdet en unik forsikring kun for Peugeot varebiler indeholdende en række særlige fordele.

 • Fast pris – ingen prisstigning ved første skade
 • Igen krav om skadesfri kørsel
 • Ingen kilometerbegrænsning
 • Gratis reparation af stenslag på bilens forrude
 • Reparationer på autoriseret Peugeot-værksted
 • Månedlig eller årlig betaling – frit valg
 • Mulighed for tilkøb af glasforsikring
 • Selvrisiko kun 5.000

Læs mere om forsikringer

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning

Om du skal bruge en håndværkerbil, en kassevogn, eller en lille praktisk van til vareudbringning i byer eller noget helt andet, så hjælper vi dig til at finde den optimale løsning til dig og din virksomhed.

Favorabel leasingaftale – en tidsbesparende og rentabel løsning

Med vores Leasing Pro aftale får du leasing med alt inkluderet til yderst konkurrencedygtige priser.

 • Forsikring med fast præmie i 3 år
 • Landsdækkende service- og reparationsaftale
 • Garanteret restværdi i hele perioden
 • Grøn ejerafgift
 • Landsdækkende vejhjælp
 • Attraktive brændstof- og vaskeaftaler
 • Et minimum af administration
 • Lav TCO – Total Cost of Ownership
 • Mulighed for at medlease ekstraudstyr
 • Mulighed for at medlease opbygning af varerum
 • Et fast månedligt bilbudget
 • Tryghed, overblik og lav risiko
 • Personlig betjening hos din lokale Peugeot-forhandler
 • Èn faktura pr. måned med alle udgifter

Leasingaftalen giver dig mindre administration og mere tid til at fokusere på driften af din virksomhed.  Leasing Pro er en attraktiv og rentabel løsning for din virksomhed – uanset om du har brug for 1 eller 200 biler.

Læs mere om leasing